Unošenjem boja u svoj dom unijet ćete i toplinu te ćete se bolje osjećati. Donosimo nekoliko praktičnih savjeta kako na najbolji mogući način unijeti šarenilo u prostor.

Plava

Modroplava će unijeti vedrinu u vašu blagovaonicu. Idealno će se stopiti s 'toplim' detaljima poput narančaste vaze ili naprosto na stol stavite zdjelu sa svježim voćem ili povrćem.

Zelena

Osobito je preporučljiva za radni prostor koji bi trebao biti sve osim monoton i uspavljujući. Podignite energiju u radnom prostoru kombinirajući žarke kontraste poput zelene ili narančaste. Stavite 'opaljenu' stolicu ili samo jastučić na stolicu i prostor će djelovati još privlačnije.

Narančasta

Neka vaš ulazni prostor bude primamljiv. Obogatite ga narančastom bojom koja će već s vrata ostaviti dojam. Dodajte hodniku 'dubinu' tako da zid nasuprot narančastom obojite u tamno žutu. Dodatni efekt ćete postići stavite li ogledalo. Poigrajte se s tepihom i namještajem cvjetnog uzorka.

Crvena

Dovoljno je i samo jedan zid spavaće sobe obojiti crveno, a dodatni efekt ćete postići kombinirajući je s crnim detaljima poput jastuka, prekrivača ili posteljine.

Žarki detalji

Odmaknite se od uobičajenog. Dodajte boje svojim kuhinjskim ormarićima. Čak i kada su vam i zidovi i kuhinja bijeli, nekoliko stvari naglašeno žarkih boja stavite na radne površine i kuhinja će odavati potpuno drugi dojam.

Smirujuće

Kombiniranjem dviju smirujućih boja kao što su, primjerice, boja leda i celera dobit ćete opuštajući izgled dnevne sobe. Dojam upotpunite tepihom zanimljivog uzorka.

Knjige

Tko bi rekao da slaganje knjiga može biti ogledalo stila? Grupirajte knjige na način da one čije su korice u jačim bojama slažete jednu do druge. Njih onda postavite na vrh i dno police, a one neutralnih boja u sredinu. Isto to možete izvesti na gornjoj površini noćnog ormarića ili prozorskoj dasci.

Zidni detalj

Na zid možete staviti neku zanimljivu grafiku ili takozvanu naljepnicu razigranog printa. U svakom slučaju pripazite da printom naglasite pozadinu, a ne da se natječe s njom.

 

Pirotehnika Mirnovec

Kod nas možete kupiti proizvode

logo mirnovec

Najam skele

Najam skele

NAJAM SKELE
098.980.88.07

Koristimo HOUZZ

U našem poslu tehnologija brzo napreduje, pa se i mi moramo prilagoditi situaciji i uvijek vam pružiti najnovije i najmodernije...

Tako se u našem poslovanju koristimo sa aplikacijom za mobilne uređaje HOUZZ

houzz

Distributer i zastupstva

san marco

san marco

OIKOS@ Italija

Oikos

Dekokamen d.o.o.

Dekokamen d.o.o.

Art materijal d.o.o.

Art materijal d.o.o.

Sjaj kamen d.o.o.

Sjaj kamen d.o.o.

VIŠE >>>