Odrasli većinom vole neutralne boje, mnogi bi se složili da je obična bijela boja i dalje najpopularnija, no kada krećete u uređenje dječje sobe zaboravite na jednostavnost.


Za početak raspitajte se što djete želi, odnosno što bi voljelo imati u sobi, koji likovi iz crtića su mu najdraži i kakvu boju zidova želi.

Kod odabira boja pazite da se uklapa sa namještajem i ukrasima koje ćete staviti u sobu (namještaj, zavjese, posteljina, lampe, tepisi ili jastučići).

Razveselite svoje djete šerenim zidovima, kombinirajte dvije, najviše tri boje, nacrtajte najdraže likove iz crtića ili igrica, ukoliko niste neki umetnik, uvijek se mogu kupiti šablone za crtanje u velikim trgovačkim centrima.

U bojanje zidova dječje sobe svakako uključite i djete, njima će to biti zanimljivo, a usput će vam i pomoći. Kako su djeca zaigrana i najradije bi da sve moguće boje uklopite u sobu, pokušavajte se ne previše zaigrati kako soba na kraju ipak nebi ispala prešarena. Strop svakako ostavite bijeli jer se ta boja najviše uklapa u sve druge boje koje ćete staviti po zidovima.

Također pripazite kod malih soba da birate svjetlije tonove koji će osvježiti prostoriju i vizualno je uvećati, no kod velikih prostora dozvoljeni su i tamniji tonovi.

Pirotehnika Mirnovec

Kod nas možete kupiti proizvode

logo mirnovec

Najam skele

Najam skele

NAJAM SKELE
098.980.88.07

Koristimo HOUZZ

U našem poslu tehnologija brzo napreduje, pa se i mi moramo prilagoditi situaciji i uvijek vam pružiti najnovije i najmodernije...

Tako se u našem poslovanju koristimo sa aplikacijom za mobilne uređaje HOUZZ

houzz

Distributer i zastupstva

san marco

san marco

OIKOS@ Italija

Oikos

Dekokamen d.o.o.

Dekokamen d.o.o.

Art materijal d.o.o.

Art materijal d.o.o.

Sjaj kamen d.o.o.

Sjaj kamen d.o.o.

VIŠE >>>