Soboslikarsko-ličilački, fasaderski, izrada gips pregradnih zidova i stropova, izrada unikatnih keramičkih proizvoda, trgovački obrt "AV dizajn", vl. Albert Vukić, uspješno posluje od 1990. godine. Zbog obima posla te novih izazova nadogradili smo obrt te smo danas AV dizajn d.o.o.


U tom smo razdoblju postali renomirani izvođač soboslikarskih i završnih radova na raznim objektima, a posebice se ističe naš rad na zahtjevnijim površinama i s posebnim materijalima.

U tu kategoriju najčešće spadaju sakralni objekti poglavito starije crkve, muzeji, banke, bolnice, itd.

U svom radu koristimo najkvalitetnije materijale i posebno pažljivo ih primjenjujemo. Zahvaljujući takvom iskustvu i besprijekornoj upotrebi, ovlašteni smo izvođač i ekskluzivni zastupnik za Slavoniju i Baranju u prodaji ekološki besprijekornih sredstava za završne radove u građevinarstvu, svjetski poznate talijanske tvrtke OIKOS@

OIKOS

Proizvodni program OIKOS sadrži široku paletu proizvoda za unutarnje i vanjske radove. Proizvodi su izrađeni iz visokokvalitetnih akrilnih i siloksan sirovina (na bazi vode), te pigmenata iz prirodnih oksida otpornih na morsku sol, atmosferilije i UV zrake proizvedeni u skladu sa ekološkim i urbanističkim EU standardima ( neotrovni, nezapaljivi,antibakterijski, antistatički i antiradioaktivni ). Materijal u originalnim ambalažama nema rok trajanja ako je pravilno uskladišten. Svi proizvodi su atestirani po DIN, ISO, i HR normama.

Posebno želimo naglasiti 10 godišnju garanciju za fasade u vidu police osiguranja talijanske kuće "ASSICURAZZIONI GENERALI" iz Italije.

Posebnosti

AV dizajn se bavi i izradom unikatnih keramičko-lončarskih proizvoda ( lončarije, izrada logotipa, suvenira i drugo).

Kao vlasnik obrta član sam komisije (predsjednik) za majstorske ispite ispred Hrvatske obrtničke komore za Vukovarsko-srijemsku županiju, što govori da naša obrtnička radnja redovito prati sadašnje trendove, razvoj i tehnologiju novijih materijala, te redovito educira i usavršava stručni kadar.

Tehnička osposobljenost

 • kombi vozilo dupla kabina 6+1 sjedala ( Mercedes-Sprinter)
 • skela 1.100 m2
 • pokretna aluminijska skela na točkove (do 14,50 m radne visine)
 • ljestve drvene raznih dimenzija 12 komada
 • kompjuterski tintometar sa mješalicom
 • kompresor za špricanje boje
 • stroj za gletanje
 • električni čekić-bušilica 2 komada
 • električna mješalica za razne materijale i boje 2 komada
 • visokotlačni perač
 • stroj za rezanje stiropora
 • razni priručni alati: špahtle, gleteri, četke, valjci, libele, i dr.

Pirotehnika Mirnovec

Kod nas možete kupiti proizvode

logo mirnovec

Najam skele

Najam skele

NAJAM SKELE
098.980.88.07

Koristimo HOUZZ

U našem poslu tehnologija brzo napreduje, pa se i mi moramo prilagoditi situaciji i uvijek vam pružiti najnovije i najmodernije...

Tako se u našem poslovanju koristimo sa aplikacijom za mobilne uređaje HOUZZ

houzz

Distributer i zastupstva

san marco

san marco

OIKOS@ Italija

Oikos

Dekokamen d.o.o.

Dekokamen d.o.o.

Art materijal d.o.o.

Art materijal d.o.o.

Sjaj kamen d.o.o.

Sjaj kamen d.o.o.

VIŠE >>>